Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


ni pun
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
pun



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 19-Jan-2009 03:47
Daytrip to Cameron Highland 18/1/09
Hubbyku tiba2 mengajak ke CH dr itu hari lg. I tanya nk buat apa, "tu hari masa nak beranakkan Adam pun kita pi CH, kali ni pun pegi jugakla, boleh beli bunga". Aik.........bunga?? Hmm sejak akhir2 ni dia rajin belikan i bunga eg bunga kekwa (mcm bunga cina bwk pi jirat plak kan), pas tu i request bunga ros dia beli 3 kuntum je sbb mahai. So kat CH smlm, 3 dozen rm 10 tu dia belikan huhuhu.........

Actually sbb keduanye yelah pasal kwnnye yg bernama Johnie tu nk survey jalan ke CH, nanti nk bawak aweks pigi ahaks.......... :-D :P

Kat Bharat tea, mak buyung ni termengah2 naik ke atas tu, nk amik gambo nye pasal.........fuhhhhh
http://imageshack.us()

Beli teh stoberi & blackcurrant...hmm shedap.....
http://imageshack.us()

Adam dok main Uncle Johnie nye camcorder..seriau kot jatuh anak oiiiiiiiiii :-O
http://imageshack.us()

Kat smoke house, tak sah le kalu tak snappo kat phone booth lama ni kan ;-)
http://imageshack.us()

Bunga2 cintan
http://imageshack.us()

© Pidgin Technologies Ltd. 2016